Profil

Skal du have min profil i korte træk, så er jeg 193 cm høj og vejer 82 kg med en atletisk, men ikke overdimensioneret, kropsbygning.

Erotisk pole dans og mig som mand. jeg er veltrænet og jeg træner dagligt og holder min krop skrap og god form med pole dans og derved ingen impotens problemer da jeg lever sundt og er ikke en stor bodybuilder på steroider. derved når man normalt optræder så lidt som kun i g-streng i erotiske dans og man svinger jo en del på pole stangen med højt tempo , er det selvfølgelig et problem skjule kønsdele helt som mand , derved falder det mig naturligt at afslutning erotiske pole showet nøgen og jeg kan derved også lave den velkendt mandlig stripper helikopter hvor svinger med hofterne vildt, husk ved børn tilsted .er det altid boksershorts showet afsluttes med.

Poledance og poleshow Jeg er ikke ligefrem den generte type, og jeg er i den grad frigjort omkring min krop. Denne frigjorthed giver mine shows dimension og kant, der sikrer publikum en nærværende oplevelse. I poledance er bar hud nødvendigt for vedhæftninger på pole stang derfor lidt tøj på kroppen. Derfor er det kun din egen blufærdighed omkring nøgenhed, der sætter grænsen i showet , skriv gerne når i booker show hvad jeres grænser og forventninger , pole showet kan afsluttes med en fræk lap dans hvis i er til det.

Vil du opleve poledance i København Sjælland Jylland, hvor der både er fokus på maskulinitet, styrke og kroppen som et kunstnerisk virkemiddel? Så står du overfor en medrivende oplevelse og opvisning af kroppens muligheder.

Professionel pole dancer
Jeg blev i 2014 danmarksmester i poledance i København., finalist pole art greece 2019, Derfor er poledance naturligvis også blevet mit speciale, og selv om det ikke er nøgenheden, der er hoved fokus under et poledanceshow, så sendes der stadig der stadig hede bølger igennem lokalet, når jeg svinger min overkrop og mine muskler rundt under loftet. En kombination der til fulde viser mandekroppens styrke og smidighed.

Selve poleshowet stammer egentligt fra de klassiske mandestrip – klubber, dog laver jeg også show hvor kroppens muskler og spændstighed er i centrum med boksershorts på , de egner sig godt hvor børn tilsted.

Ønskes der erotiske undertoner, så har jeg også muligheder for at kombinere strip og poledance i mit show. Det er en fræk blanding, der får min krop til at stå stærkest og skarpest,

Jeg har valgt at kombinere strippens erotiske side med det fysiske fra poleshows. På den måde står min krop stærkest – og er der noget mere sexet end at se en veltrænet mandekrop på arbejde?

Mandlig pole danser hvad har på i mine shows har jeg uniform officer , militær , politi mand , falck mand ,

inderste har jeg boksershorts , altid på g-streng små stramme med elastik ligesom ballet dans bind derved er ingen lang slasket hud i vejen når svinger rundt om pole stangen., er i til i nøgenhed i stedet for “g-streng” er det en mulighed , dog elastik rundt om manddom beholdes på så den ikke kommer i vejen for pole stangen .

Poledance til polterabend? Du får det ikke bedre
Mit poleshow plejer at gå lige i trusserne ved en polterabend. Skal bruden udsættes for en mandig strippers kådhed og sensuelle leg? Jeg performer en-til-en-shows for kommende brude, der gerne må tirres lidt før giftermålet. Herudover kan jeg også give en lektion i poledance i København og hele Danmark, hvor bruden kan lære nogle sexede moves til bryllupsnatten. Tro mig, det vil lønne sig

jeg medbringer faktura jf. gældende moms regler, det er dog hobbyvirksomhed så det er honorar grundet udgifter til pole shows grip creme og tøjet er høje og min passion er poledance og man kan maksimalt klare et shows per weekend normalt