Skal du have min profil i korte træk, så er jeg 193 cm høj og vejer 82 kg en atletisk krop, men ikke overdimensioneret, kropsbygning og mit navn er Mikael Christiansen

Erotisk pole dans og mig som mand. jeg er veltrænet og jeg træner dagligt og holder min krop skrap og god form med pole dans og derved

krævende at være pole danser jeg har udover dyrker pole dans nu 12 år dyrket ballet dans før begyndte poledans , jeg laver spagat spring og Piruetter vigtigt kan grundtrin i balletdans både med fødder og ben kropsholdning for at lave pole tricks korrekt få mest mulig spin på og flest mulig point når du stiller op poledans konkurrencer , jeg har også gået til gymnastik stå på hovedet lave simple vejrmøller det er også en fordel når man er poledanser.

Poledance og poleshow Jeg ikke ligefrem den generte type, og jeg er i den grad frigjort omkring min krop. Denne frigjorthed giver mine shows dimension og kant, der sikrer publikum en nærværende oplevelse. I poledance er bar hud nødvendigt for vedhæftninger på pole stang, derfor lidt tøj på kroppen. Derfor er det kun din egen blufærdighed omkring nøgenhed, der sætter grænsen i showet , skriv gerne når i booker show hvad jeres grænser og forventninger , Pole showet kan afsluttes med en fræk lap dans hvis i er til det.

Vil du opleve poledance i København Sjælland Jylland, hvor der både er fokus på maskulinitet, styrke og kroppen som et kunstnerisk virkemiddel? Så står du overfor en medrivende oplevelse og opvisning af kroppens muligheder.

Professionel pole dancer
Jeg blev i 2014 danmarksmester i poledance i København., finalist pole art greece 2019, Derfor er poledance naturligvis også blevet mit speciale, og selv om det ikke er nøgenheden, der er hoved fokus under et poledanceshow, så sendes der stadig der stadig hede bølger igennem lokalet, når jeg svinger min overkrop og mine muskler rundt under loftet. En kombination der til fulde viser mandekroppens styrke og smidighed.

Selve poleshowet stammer egentligt fra de klassiske mandestrip – klubber, dog laver jeg også show hvor kroppens muskler og spændstighed er i centrum med boksershorts på , de egner sig godt hvor børn tilsted.

Ønskes der erotiske undertoner, så har jeg også muligheder for at kombinere strip og poledance i mit show. Det er en fræk blanding, der får min krop til at stå stærkest og skarpest,

Jeg har valgt at kombinere strippens erotiske side med det fysiske fra poleshows. På den måde står min krop stærkest – og er der noget mere sexet end at se en veltrænet mandekrop på arbejde?

Mandlig pole danser hvad har på i mine shows har jeg uniform officer , militær , politi mand , falck mand ,

Poledance til polterabend? Du får det ikke bedre
Mit poleshow plejer at gå lige i trusserne ved en polterabend. Skal bruden udsættes for en mandig dansers kådhed og sensuelle leg? Jeg performer en-til-en-shows for kommende brude, der gerne må tirres lidt før giftermålet. Herudover kan jeg også give en lektion i poledance i København og hele Danmark, hvor bruden kan lære nogle sexede moves til bryllupsnatten. Tro mig, det vil lønne sig

Jeg medbringer faktura jf. gældende moms regler, det er dog hobbyvirksomhed, så det er honorar grundet udgifter til pole shows grip creme og tøjet de er høje og min passion er poledance og man kan maksimalt klare et shows per weekend normalt.