1: Pole danser kontakter arrangør normalt indenfor 24 timer med e mail bekræftelse. Eller kontaktes danser på Telefon nr. 27411500. Du sender Ok på mail ang. booking tilbuddet og bekræfter derved at have læst nedenstående betingelser.

Normalt ringer pole dancer 2 dage før showet afholdes og bekræfter showet igen på det udfyldte telefon nummer igennem booking formularen.

Bestil shows i god tid mindste 14 dage før arrangement afholdes

2: Du godkender betingelser ved booking pole danser

3:Plads forhold: jo mere jo bedre shows , dog mindst 3,1 til loft ved pole show hvor jeg tager min x stang little med Der skal være mindste 3 x 3 meter danse plads , den pole stang som sidder fast i loftet skal mindste højde være 2,4 meter

Ved kulde temperaturer altså alt under 19 grader, kan normalt påvirke showet varighed hvor længe jeg har lidt på.

jeg vurdere før OK en booking om stedet levere op til mine plads krav for at jeg kan levere et shows jeg kan stå indenfor , der slår jeg blandt andet jeres bolig oplysninger op der er offentlige tilgængelige og hvilke info i giver mig , dog en større havepavillon kan det være i nogle tilfælde vil jeg godkende booking i visse tilfælde.

4:Husk rent gulv, ikke spiritus på gulvet, glasskår, løst gulvtæppe med mere.
Hunde og andre husdyr må ikke være til stede omkring pole danser , snak med danser ved spørgsmål.

5: Omklædning, toilet, vand, vask og spejl så jeg lige kan soignere mig før og efter showet..

5: Pole danser  sikkerhed: Arrangøren skal tage hånd om dansers sikkerhed. Arrangøren skal sikre at poledancer frit kan bevæge sig mellem omklædningsrum og området for showets afvikling, uden at blive forulempet fysisk og uden til fare for tilskadekomst. Arrangøren skal sikre at danse kostume bliver returneret til danser efter færdig show. Arrangøren skal sørge for sikkerhed af danser ejedele imens poledanser optræder.

6: Pole danser medbringer en MP3 musikafspiller. Hvis stereo anlægget ikke fungerer til dette, kan medbringe en CD, men disse bliver tit ridset derved kan showet være dårligere .

7: Ved vejrligsforhold sm snestorm, orkan, færdselsuheld, force majeure, kan jeg blive forsinket eller må aflyse. Dog vil jeg normalt komme selv ved disse forhold.  Jeg vil ringe om OK, kommer forsinket. Ellers aflyses showet. Ved forhold der forsinker pole danser, men showet kan gennemføres, gives der fuldt honorar.

9: Fuldt honorar gives kontant eller over mobilepay til pole danser før han optræder. Faktura kan også gives. Jeg modtager ikke check.

10. Må arrangementet holdes offentligt?
Private og erhvervs arrangementer så som fødselsdage, fester og polterabender mm, må gerne afholdes på offentlige steder
HUSK ALTID AT UNDERRETTE PÅGÆLDENDE RESTAURATØR Diskotek så de ved der kommer en pole danser.

11: Shows er både for børn og voksne ,pole danser har ALTID fuldt dækkende trusser på hvis børn tilstede.

12: I må ikke røre pole danser under showet ellers kan dette ødelægge showet, kun ved lap dans mulighed røre danser

.13: Erhvervs priser til steder der profiter på showet kan dog tit give mindst sammen priser som private show ved i tager video af pole showet og jeg må bruge det videre i min markedsføring .

14 Medbringer gerne faktura Jeg driver det ikke for overskud for øje og derfor har jeg ikke et cvr nummer.

.15: Der skal være mindst 12 deltager der er tilsted hvor jeg optræder

16 Optræder ikke steder der ikke overholder ovenstående betingelser