omkring pole

 > Uncategorized >  omkring pole

pole Striptease som fitness træning er vrikkende med røven og hofterne og køre rundt med maven og damerne de har tit meget høje hæle , dem der optræder de tit har six pack kravler på gulvet, og øve på lap dance gerne akrobatisk

Pole dance uddannelsen bliv instruktør pole lære , træning og træning ,derved bliver du dygtig poledancer

Pole dance er ikke kun erotik det er også en sport ligesom fitness , det kræver stor styrke og smidig på højt plan kan man akrobatik stå på hovedet og på hænder og lave vejrmøller. , Der er en konkurrence sport og der afholdes flere internationale pole dance konkurrencer , Der findes flere pole dance skoler hvor man kan få undervisning i pole dans dog pladsforholdene flere steder er et problem for os mænd der laver vilde styrke pole dans human flag spin skal jo være næsten 3 meter hele vejen rundt om pole stangen, men flere steder kommer løbende og ikke alle steder er små intime steder hvor os mænd mest kan lave pole tricks tæt op ad pole stangen, derved nogle steder bliver meget striptease agtigt da tæt ved pole stangen og lave mange kun de pole tricks er nødvendigt barhud ,der er så mange andre måder man kan lave pole dance tricks, på, større steder udfordres ens udholdenhedstræning mere kan lave vilde hop løbe hurtigt hen til pole stangen.

Historien pole dance går 800 år tilbage den kinesiske polestang pole stang hvor mænd styrke blev udfordret hvor de spang fra stang til stang og målte styrke hvor længe kunne holde human flag .

I det 1900 århundrede er pole stangen som i dag taget i brug i starten meste gentleman klubber eller som kaldet strip klubber, den sammen pole stang bruges i dag , dog findes også silikone pole stang der gøre sig bemærket ved bedre kunne udfolde den mandlig styrke, kan stå human flag og tricks uden barhud meget og kan hoppe fra pole stang til stang dog disse stænger findes ikke i mange pole dance ´studier, de er dog suverænt gode og jeg har selv en silikone pole stang og noget der er godt lave udendørs show med når kulden kommer , husk dog kan være for varmt når optræder på diskotek og giver den fuld gas og med meget tøj sveder man jo mere som alt andet sport, er pole dans jo hård sport. der giver god træning , derved den type pole stang egner sig ikke altid ideelt.

Jeg har 3 typer pole stænger Chrome , power grip , silikone .forskel hvad vælger varmt fugtigt eller koldt sted mere info her.

Som pole danser er det vigtigt at have rytme i kroppen og gerne kan flere danse stil arter end kun pole dans, en god ideen også gå danseskole lærer nogle andre stil arter helt perfekt.

Det er pigerne der bestemmer, og vi tager selvfølgelig en samtale inden showet, så indhold og grænser er helt klare. Dette er jeres sikkerhed for, at alle blandt publikum for en fed og sjov oplevelse ud af det.

Vi kan aftale og til alt, og er I i tvivl om mine services eller har i andre spørgsmål, så er det bare med at stille dem. Der findes ingen dumme spørgsmål, og ordet skal helst være frit for alle.

Læs mere om mig og mine forskellige services, der passer perfekt til en polterabend i det friske København, det fine Fyn eller det mørke Jylland og levere pole undervisning og hot poledanceshow.

Jeg tager også ture på Fyn og i Jylland

Det er ikke kun København og Sjælland jeg rejser sundt, når jeg skal bringe stemning til polterabends for kvinder. Fyn og Jylland står naturligvis også for skud, når der skal spredes flirt, varme og frækt forspil til den en af de største fester i brudens liv.

Tjek min priser kører til hele danmark fyn og jylland

Er du interesseret i at booke en mandlig danser til din polterabend Event i København eller et sted i det øvrige Danmark, har du spørgsmål udfyld gerne bookingformularen Jeg er alene omkring bookinger og skal jo også nå træning til mit næste pole show.